lauantai 16. heinäkuuta 2011

Gaijin

Tämä ravintolakertomus tulee hieman jälkikäteen, mutta olimme keväällä helatorstaina illalla juhlimassa mieheni valmistumista uudessa aasialaisravintolassa Gaijinissa Helsingissä. Suosittelen!

Otimme maistelumenun, joka sisälsi 9 ruokalajia. Paljon ihania makuja! :) Ihan kaikista ruokalajeista en muistanut ottaa kuvaa, kun oli niin kiire tietenkin iskeä kiinni. Mutta tässä muutamasta ruokalajista kuvat.

Päivän sashimi sisälsi kolmea erilaista kalaa, siikaa, makrillia ja lohta, jos oikein muistan. Ja kastike kalojen kanssa oli suorastaan taivaallinen! Ja huom. minä en yleensä pidä raa'asta kalasta eli kaikki graavi- ja kylmäsavustetut kalat eivät kuulu minun ruokalistalleni. Mutta täälläpä sitten huomasin syöväni juuri "raakaa" kalaa ja hyvää oli... :)

Foie & unagi eli glaseerattua ankeriasta, ankanmaksaa ja norileipää. Oli ihan hyvää, ankanmaksan maku ei nyt vain kolahda minuun, mutta muuten hyvää.

Scallops lemon & wakame: paistettuja kampasimpukoita ja sitruuna-wakame dressing. NAMI!!!! :)

Gaijin hot pot eli pitkään haudutettua vasikanposkea, paahdettua munakoisoa ja pinjansiemeniä. NAMI!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...