maanantai 23. tammikuuta 2012

Ruoasta viiniin ja Viinistä viiniin

Testailtiin miehen joululahjaksi saamaa Ruoasta viiniin -kirjaa, jonka ovat tehneet Juha Berglund, Antti Rinta-Huumo ja Antti Vahtera. Kirjailija + viiniasiantuntija + chef, tai kuten tekijät itse esittelevät itsensä: maajussi, viinuri ja kokki. Kirjassa on paljon hyviä reseptejä, mutta myös 25 sivun verran tietoutta ruoan ja viinin yhdistämisestä. Jokaisen reseptin yhteydessä on esitelty "viinivalinta" Alkon valikoimista. Lisäksi kirjoittajat pitävät yllä Ruoasta viiniin -palvelua netissä, josta voi hakea erilaisten vaihtoehtojen perusteella sopivan viinin ruoalle. Kätevää! :)
Kuva: www.akateeminenkirjakauppa.com


Vuosittain ilmestyy myös Viinistä viiniin -opas, samaisten tekijöiden, Berglundin ja Rinta-Huumon kirjoittamana. Oppaassa on listattu koko Alkon viinivalikoima esittelyineen, arvioineen ja hinta-laatusuhteineen. Netistä löytyy myös ajantasainen palvelu. Kirja on ainakin meillä kovassa käytössä! Ja arvaatte varmaan kummallako, minulla vai miehelläni. Ihan oikein arvattu, ei ainakaan minulla! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...