sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäisbrunssi

H Y V Ä Ä   P Ä Ä S I Ä I S T Ä  K A I K I L L E !   :)
 
Meillä otettiin vähän förskottia (suom. etumatkaa tms.) pääsiäisen juhlaruokailuun pitkäperjantaina brunssin muodossa. Eikös periaatteessa pitkäperjantaina pitäisi vielä "kärsiä" ja paastota ja juhlaruokailla sitten vasta pääsiäislauantaina tai -sunnuntaina? No, i alla fall, porukkaa kokoontui meille nyyttärimeiningillä ja saatiin pöytä oikein mukavan koreaksi! :)



Menu oli melko lihaisa. :D Kuten kuvasta näkyy, oli bratwurstia, salamisnackseja, lihapullia nepalilaiseen tyyliin, makkaramunakasta... Lisäksi juustotorttua, perunasalaattia, raitajuuri-vuohenjuusto-vihersalaattia, focaccia- ja jälkiuuniruisleipää. Ja tottakai kuohuviiniä. Näihin kuviin eivät valitettavasti kerenneet myöhemmin paikalle saapuneet murea kalkkunarulla ja taivaallisen hyvät kevätkääryleet. :)



Olivat muuten nuo lihapullat hyviä! Mahdoton potku niissä oli mausteiden puolesta, mutta ei liiaksi, joten olivat erittäin maukkaita. Salaattiin laitettiin vihreiden lisäksi paistettua raitajuurta, marinoitua punasipulia ja raastettua vuohenjuustoa.




Focaccia-leivästä tuli muuten ihan sairaan hyvää! Ohje otettiin Glorian Ruoka & Viini -lehdestä. Voisinkin laittaa ohjetta tännekin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...