lauantai 29. syyskuuta 2012

Kaihoisaa kesämuistelua

Nyt pihalla näyttää olevan ihan kiva syysilma = EI SADA (vielä). :D Ajattelinkin lähteä kuvausretkelle johonkin lähimetsään. Mutta katselin kuvia kesältä meidän mökkilomalta ja huokaillen muistelin niitä ihania hetkiä. Joten tässä muistelukuvia kesältä. Voih! Enää vuosi! :D Mutta onneksi kohta tulee talvi ja *toivottavasti* paljon lunta, niin sekin on kyllä kivaa.

Aurinkoisen mukavaa syksyviikonloppua jokahittelle! :)















8 kommenttia:

  1. Niinpä, ensi kesä on jo mielessä. Talvi on NIIIN pitkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Syksy ja kevät vain pitkittävät talvea, sellaisia semivuodenaikoja... Boooring! :) Mutta eiköhän se kesä sieltä jo pian tule, aika kuluu niin mahdottoman nopeasti! Huomasin nimittäin juuri, että olen jo vuoden ollut "uudessa" työpaikassani. Justiinhan siellä vasta aloitin...

      Poista
  2. Mulla on myös kesäkuvia koneella hirveet määrät ja ajttelin jonkin sortin kollaaseja värkkäillä niistä. Pitäis varmaan hankkia kunnon kamera, niin vois sitten opetella kuvaamaan kunnolla. Mulla suurin osa on napsittu kännyllä ja pokkarilla loput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin tämmöisen helpon ja ilmaisen palvelun kuin Picmonkey, siellä voi tehdä kollaaseja omista kuvista. Aika hauska palvelu, kannattaa kokeilla! :)

      Viime jouluna sain joulupukilta :) kunnon järkkärikameran, jota olen pikkuhiljaa opetellut käyttämään. Kauhea homma siinä kyllä on opiskelussa ennen kuin rupeaa saamaan kamerasta kaikki hienoudet irti. Mutta eiköhän se tästä!

      Itsekin otan kuvia kännykällä (iPhonella) tosi paljon, kun ei järkkäriä kaikkialla tule kuitenkaan kanniskeltua. Olen todennut, että tuo iPhonen kamera menee ihan kakkoskamerasta hyvin, sen verran tasokas se kuitenkin on. Onpa ainakin aina kamerakin mukana! :)

      Poista
  3. aivan mielettömän hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  4. VAU, ihania kuvia niiiin tärkeistä ja tutuista maisemista :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...